Apríl párty v růžovém
Restaurace Amandé hustopečského hotelu Centro se večer 1.dubna proměnila v růžový ráj. Všichni návštěvníci přišli v růžovém, podávala se růžová vína a i některé pokrmy na skvělém rautu zářily růžovými odstíny.
Aprílová párty byla prvním, ale zdaleka ne posledním místem, kde se může veřejnost seznámit s umem českých a moravských vinařů v růžovém tónu. K premiérám patří exkluzivita a o tu se dokonale postaral šéfkuchař restaurace Amandé Vilém Harašta, který připravil skutečně vymazlený raut, na kterém nechyběly oblímbené tatary z hovězího i lososa, růžový roastbeef, křehký modrohlav či pikantní soté ze šneků.
Velmi příjemný večer dotvářela oldies diskotéka, takže zcela zaplněná restaurace mohla do pozdních nočních hodin snoubit to nejlepší s nejlepším a skvělou zábavou. Zkrátka apríl, jak má být.
Podívejte se do kalendáře a najděte si akci nejblíž vašemu bydlišti!