Konference HORECA

Redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii Gastro&Hotel, profi revue, společnost Incheba a společnost 100proGastro pořádali „hvězdně“ obsazenou odbornou konferenci, jejímž hlavním tématem je kvalita v segmentu HORECA. Konference byla doprovodným program veletrhu Holiday World a Top Gastro&Hotel 2018. Na konferenci vystoupila řada významných osobností ze světa hotelnictví a gastronomie.

Jsme moc rádi, že vedle přednášek na ožehavá témata GDPR či pracovní trh, vedle držitele Michelina Radka Kašpárka či ředitelů velkých hotelových korporací, mohla zaznít i přednáška na téma: Proč má nabízet česká restaurace česká vína, v podání spoluautora projektu KRÁL VÍN České republiky Branko Černého. Zároveň si přítomní ředitelé a manažeři mohli ochutnat výběr českých a moravských vín.

Více obrázků

Děkujeme partnerům vinařského projektu KRÁL VÍN České republiky
vína a sýry z rodinné frmy

slamove
vrbice1
vrbice2
pálava
bouřka
mikulov
svatý kopeček
vinice2
kraví hora
nová ves
vinice karpaty
sudy žebřík
lahve3
sudy
zelena vinice
kutna hora
Vinice
láhve skládané
sklep
reistna
rybník
archiv
pálava2
lahve