Reprezentační královský košt - speciální bufet

Šéfkuchař hotelu připravil, spolu se svým týmem, skutečně reprezentační bufet...
Variace zeleninových salátů z čerstvé zeleniny
Výběr domácího bílého a celozrnného pečiva
Mozzarella marinovaná v zeleném koření s cherry rajčátky a bylinkovým pestem
Marinovaný lososový pstruh s medovo – horčicovou omáčkou
Kuřecí galantina s brusinkovou omáčkou
Restované žampionové hlavičky v curry omáčce
Losos pečený v listovém těstě s bylinkami
Konfitovaná husí stehna s cibulí a jablky
Jelení kýta s madeirskou omáčkou
Hovězí flap pečený do růžova, lišková omáčka
Královské hovězí ragú na červeném víně
Grilovaná zelenina
Gratinované smetanové brambory
Dušená rýže
Kedlubnové zelí
Lokše bramborové
Červená čočka se zeleninou
Lívance tvarohové s borůvkami, cukrem, zakysanou smetanou, šlehačkou a borůvkovým žahourem
Zmrzlinový a ovocný bar
Variace minidezertů