Rytířské snoubení
Snoubení prestižních vín a pokrmů přivolávajících jaro připravil na setkání členů Evropského řádu rytířů Branko Černý spolu se šéfkuchařem hotelu Happy Star Davidem Fučíkem.
Čtyřicítka dam vína, rytířů, adeptů na přijetí do řádu a hostů se sešla v populárním hotelu na okraji Národního parku Podyjí, aby tu prožili večer plný krásných moravských vín a neobvyklých chutí. Vína k menu vybral Branko Černý ze svého archivu vín, která v minulých letech medailově uspěla ve vinařském projektu KRÁL VÍN České republiky. O nečekaně krásný úvod se postaral Bronislav Vajbar, který přivezl svůj premiérový sekt kvašený v láhvi. Díky dalším rytířům byla pultová degustace vín obohacena o další vzorky moravských, slovenských a rakouských vín.
David Fučík prezentoval následující (velmi povedené) menu:
Závěr večera trávila část hostů u vín v salonku, druhá část využila nabídku privátního koupání v bazénu a whirlpoolu, pochopitelně se sekty a frizzante.