Snoubení na Táborském festivalu vína
Tradičním hostem nejdelšího vinařského festivalu v ČR je Branko Černý, který snoubí vybrané pokrmy ke špičkovým vínům nejlepších vinařů loňského KRÁLE VÍN České republiky.
V hotelu Palcát ochutnali hosté následující menu:
Vinařství Vajbar Frankovka rosé 2016 Frizzante
Paštika ze šneků s pečeným listovým těstem
BMVinařství Tramín červený 2015 výběr z hroznů
Rodinné vinařství Vican Ryzlink vlašský 2015 pozdní sběr
Mlýnek Ryzlink rýnský 2015 pozdní sběr
Jemný bramborový krém s dušeným zelím a houbovým chipsem
Vinařství Vladimír Tetur Sauvignon 2015 pozdní sběr
Vinařství Volařík Veltlínské zelené 2015 pozdní sběr
Templářské sklepy Chardonnay 2013 pozdní sběr
Kančí kýta se šípkovou omáčkou a malým žemlovým knedlíkem
Ilias Pinot Noir 2015 pozdní sběr
Vinice svaté Kláry Rulandské modré 2012 výběr z hroznů barrique
Galantýna z kachny s pyré z červeného zelí a smaženým škubánkem
Vinařství Fučík Dornfelder 2015 pozdní sběr
AMPELOS, ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ ZNOJMO Ryzlink rýnský 2015 pozdní sběr
Jablečný koláč s domácí skořicovo-vanilkovou zmrzlinou
ZD Němčičky Svatovavřinecké Blanc de noir 2015