Tuňákové hody

A zdaleka nejen tuňákové. I když 35 kg vážící tuňák byl nějvětším hitem Dne v růžovém v restaurantu Chapelle v Písku, na grilu tu ležely i burgery, žebra či hovězí pupek. Skvělou gastro party jsme pořádali již podruhé a opět byla skvělá a nedostižná. Šéfkuchař Roman Dolejš se opět překonával a maso z rodinné biofarmy Maletice bylo prostě skvělé. Co víc si můžete přát, než skvělá vína, krásné prostředí, pohodlná sofa a milé lidi...

Součástí večera byla i soutěž o nejrůžovější pár, kde ten nejvíce růžový vyhrává karton růžového frizzante z VINAŘSTVÍ VAJBAR a ten nejelegantnější karton malých lahviček téhož. Více zde.

Podívejte se, co vše bylo k ochutnání

Těšíme se na vás na dalších Dnech v růžovém - pozor, už jdeme do finále:

 Den v růžovém Ostrava  15. 6.

Den v růžovém Děčín - 17. 6.

Více obrázků

Děkujeme partnerům vinařského projektu KRÁL VÍN České republiky
transbeton

slamove
vrbice1
vrbice2
pálava
bouřka
mikulov
svatý kopeček
vinice2
kraví hora
nová ves
vinice karpaty
sudy žebřík
lahve3
sudy
zelena vinice
kutna hora
Vinice
láhve skládané
sklep
reistna
rybník
archiv
pálava2
lahve